Join Biz Shaklee

DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE Daftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee Kami mengalu-alukan kedatangan anda ke dalam keluarga Shaklee kami. Kami mempunyai SISTEM yang TERBUKTI membawa ramai pengedar Shaklee di bawah naungan kami berjaya membina EMPAYAR SHAKLEE masing-masing. Jana pendapatan bersama Shaklee sekarang! Apakah manfaat dan peluang yang ditawarkan apabila anda menjadi pengedar sah Shaklee? Program Ganjaran Tunai Bonus Kumpulan Peribadi (21%) Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus. Bonus Kempimpinan (sehingga 6 paras ke atas) 
Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini. Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut. Insentif Coordinator (sehingga 1.5%) 
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak. Program Kereta Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan. Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. Program Konvensyen/ Insentif 
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut. Kelebihan berdaftar dengan saya…….
Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama saya layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA KEJAYAAN kami yang tidak terdapat di mana2….GROUP JUTAWAN SHAKLEE Bimbingan OFFLINE - Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kami juga mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia. **************************************** FAQ tentang menjadi ahli Shaklee: Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee 1. Yuran keahlian Shaklee Pendaftaran ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch). 2. Anda juga boleh mendapat keahlian PERCUMA dengan membuat pembelian sebarang produk Shaklee melebihi 200 points (dalam lingkungan RM690 Semenanjung & RM910 Sabah/Sarawak). 3. Anda juga boleh pergi sendiri ke mana2 branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 928161 sebagai sponsor. Maintain point dan keahlian Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase. Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian? Tak perlu. Sebarang pertanyaan bole hubungi saya:

Siti Fatimah Az-Zahrah bt Asmara
SID 928161
0139944328

No comments:

Post a Comment

We are not just selling a product, we are promoting a healthier lifestyle :)

Our Long Journey

Daisypath Anniversary tickers

ShareThis

Need He