Monday, December 23, 2013

Bisnes dari rumah tanpa modal?

Alhamdulillah. Pejam celik pejam celik, dah 9 bulan saya berbisnes. Pada mulanya secara part-time, kecil-kecilan sehingga secara full-time dan lebih serius. Kalau ada yang bertanya berapa modal saya mulakan bisnes ini? Jawapannya TIADA. Kosong modal. Saya hanya mendaftar sebagai ahli dan bayar yuran sekali seumur hidup dan teruskan mulakan bisnes saya bermula kosong sampai sekarang, cuba menstabilkan bonus 4 angka. RAHSIANYA? Satu sahaja, JANGAN BERHENTI.

Saya sangat suka dengan bisnes saya sekarang, sebab semuanya dilakukan di rumah, ketika anak di depan mata, sambil mengurus rumah tangga dan menyambut kepulangan suami dari tempat kerja. Saya yakin lebih ramai wanita yang inginkan bisnes begini. Maka izinkan saya khabarkan peluang berbisnes dengan Shaklee. Keistimewaan menjadi ahli:

1. Tidak perlu beli dan buat stok banyak-banyak
2. Tidak perlu ke pejabat post untuk post barang
3. Yuran pendaftaran yang sangat murah (RM65)
4. Dapat beli produk dengan harga ahli, potongan harga sehingga 30%
5. Dapat bonus jualan setiap 14hb

Ingin ketahui lebih lanjut cara mendaftar jadi ahli? Feel free to contact me:

Puan Zahra | 0139944328

1 comment:

  1. Jana income rm900 sehari tanpa modal. Asslm..tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil, baik berfacebook yang dpt hasil. Saya nak berkongsi 1 program dari US yang boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ni menipu.. anda tak rugi apa2 pun.. anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2. Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member. Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00. Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya. Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda. register percuma sila Clik link ni http://www.theweeklypay.com/index.php?share=238344

    ReplyDelete

We are not just selling a product, we are promoting a healthier lifestyle :)

Our Long Journey

Daisypath Anniversary tickers

ShareThis

Need He