Wednesday, July 9, 2014

Cyst dan fibroid, alternatif selain pembedahan?Assalamualaykum..

Post yang lepas saya ada kongsikan perbezaan cyst dan fibroid, punca dan simptom-simptomnya. Kalau anda salah seorang yang mempunyai masalah cyst/fibroid, berbincanglah dengan doktor sama ada perlu melakukan pembedahan atau pun tidak. Biasanya jika kecil saiznya, rawatan lain mampu mengecutkan cyst dan firboid itu. Antara alternatif selain pembedahan yang boleh difikirkan adalah dengan pengambilan supplement yang betul. 

Dalam satu kajian, dipercayai pengamalan herba dan makanan tambahan juga dapat mengecutkan kewujudan cyst dan fibroid ini seterusnya menghilangkannya tanpa pembedahan. Ambil 1,000 hingga 2,000 miligram Vitamin C, 150,000 IU beta karotena dan 400 mikrogram selenium setiap hari sehingga cyst fibroid hilang. Shaklee menawarkan suppelement yang boleh menstabilkan hormon dan supplement yang tinggi anti-oksidan ini untuk melawan radikal yang boleh menyebabkan masalah seperti kanser termasuklah kanser rahim. Supplement yang dicadangkan adalah:

Set cadangan A:

1. GLA Complex
2. Vivix


Set cadangan B:

1. GLA
2. Vitamin C
3. Carotomax
4. Vitamin E
Mengapa dicadangkan supplement-supplement ini?

GLA complex bertindak membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon wanita, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit pada payudara.Ia juga anti oksidan yang meningkatkan imun badan seseorang untuk melawan radikal bebas.
Extra bonus: Mencantikkan kulit, menghalang tekanan darah tinggi dan menghalang komlikasi diabetes.

Vivix Shaklee bertindak pada tahap sel selular dimana Vivix Shaklee memperbaiki sel pada tahap DNA.Memperbaiki sel yang rosak dan mengembalikan funsi dan keadaanya kepada yang asal.Kanser bermula dari sel yang telah bermutasi ,menjadi abnormal dan merebak sebagai kanser.

{TAHUKAN ANDA?}

Vivix Shaklee kaya dengan unsur RESVERATROL yang berupaya untuk merencatkan pertumbuhan sel kanser secara signifikan.Kalau dahulu RESVERATROL hanya ditemui di dalam wain merah yang tinggi anti oksida tetapi kini RESVERATROL terdapat dalam Vivix Shaklee. RESVERATROL yang terdapat dalam Vivix Shaklee adalah100x lebih tinggi kandungannya berbanding wain merah.

Vitamin A (Carotomax), C dan E merupakan vitamin yang sangat tinggi anti-oksidan jika diambil bersama, untuk melawan kanser, meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan menghapus radikal bebas. Extra Bonus: Mencantikkan kulit. Wah double benefits! :)


TESTIMONI 


Dapatkan supplement cadangan untuk masalah cyst dan fibroid di sini:
ATAU 

Hubungi saya untuk dapatkan harga terbaik dan konsultasi percuma:
0139944328
COD Damansara Damai/Kepong/Sg. Buloh

No comments:

Post a Comment

We are not just selling a product, we are promoting a healthier lifestyle :)

Our Long Journey

Daisypath Anniversary tickers

ShareThis

Need He